top of page

Samenwerken voor optimaal welzijn

Welkom bij Jans&vanSetten, waar we streven naar het bevorderen van welzijn en persoonlijke groei. Als werkgever begrijpt u ongetwijfeld het belang van een gezonde en evenwichtige werkomgeving. Onze diensten op het gebied van individuele coaching en familieopstellingen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op uw bedrijfsstrategie, met als doel het verbeteren van het algehele welzijn van uw team.

Waarom samenwerken?

Individuele coaching

Wij bieden op maat gemaakte begeleiding voor uw werknemers om hen te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei. Denk aan het omgaan met stress, burn-out, privé gerelateerd kwesties en leren omgaan met de emotionele belasting van hun werk. We werken nauw samen met individuen om hun unieke behoeften te begrijpen en te ondersteunen.

Familieopstellingen

Familieopstellingen zijn een krachtige tool om inzicht te krijgen in onderliggende dynamieken en blokkades bij het individu. Deze methode kan ook relevant zijn op de werkvloer, waar teaminteracties en communicatiepatronen een cruciale rol spelen.

Langdurige partnerschappen

Wij streven naar langdurige samenwerkingen met onze zakelijke partners. Door regelmatig te evalueren en af te stemmen, kunnen we blijven inspelen op de evoluerende behoeften van uw organisatie en medewerkers. Tenslotte, voorkomen is beter dan genezen!

Tarieven

Ons basispakket individueel coachingstraject omvat zes sessies van 1,5 uur, ontworpen om de specifieke behoeften en doelen van elke medewerker aan te pakken. Deze waardevolle investering in persoonlijke groei bedraagt €1320,- exclusief btw.​

Daarnaast bieden we een verdiepingstraject van 3 individuele sessies waarin nog dieper op de materie wordt ingegaan en het inslijten van vaardigheden. € 660,00 excl. btw 

We bieden ook de mogelijkheid om een sessie in te ruilen voor een dag familieopstellingen. Deze diepgaande ervaring kan een verrijkende aanvulling zijn op het coachingstraject. Bovendien bestaat de optie om extra sessies bij te kopen, mocht dat gewenst zijn.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat we voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we werken aan het welzijn en de effectiviteit van uw team, wat zich vertaalt naar een gezondere en productievere werkomgeving.

Bedankt voor uw interesse!

Onze succesvolle samenwerkingen

We zijn trots op dat we met diverse bedrijven succesvol hebben samengewerkt om hun medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke groei en welzijn. Onze aanpak heeft geleid tot positieve veranderingen binnen verschillende organisaties.

Logo_Pantein_fc-300-dpi_edited.jpg
bedrijfspoli.png
doktershuis.jpeg

Op het werk heb ik een uitdagende situatie meegemaakt die helaas niet positief afliep. Deze ervaring heeft persoonlijk een behoorlijke impact op me gehad, en als gevolg daarvan heeft mijn manager mij doorverwezen voor coaching.

 

Gelukkig heb ik tijdens het coachingstraject geleerd om mezelf opnieuw te waarderen, omdat de casus mijn zelfvertrouwen had aangetast. Het proces heeft me bewust gemaakt van het belang van zelfzorg, en ik ben nu in staat om beter voor mezelf te zorgen.

 

In mijn dagelijkse leven kom ik regelmatig situaties tegen waarbij ik terugdenk aan de coaching. Hierdoor ben ik me bewust van de mogelijkheid om dingen op een andere manier aan te pakken, zelfs als het om kleine dingen gaat. Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om deel te nemen aan deze coaching, omdat het me heeft geholpen groeien en sterker te worden."

K.

bottom of page