top of page

Rosa

Elke keer als ik bij Stephanie ben geweest, voel ik me weer wat lichter. Zelfs na de tijd kan ik op ondersteuning rekenen.
Ik zou het  iedereen aanraden.
Ellen
Mooi dat je dat gevoel kunt oproepen bij een papiertje met een naam of onderwerp erop, sta er na een paar sessies nog steeds van te kijken!
Claudia
Ik kwam bij Jolanda en Stephanie terecht om bewuster te worden en mijn grenzen beter te leren kennen. Hun aanpak voelde respectvol en veilig.

E. van C.

"Stephanie's coaching heeft me verrast en geholpen om beter in contact te komen met mezelf, mijn emoties en mijn lichaam, waardoor ik kleine maar significante stappen zet richting meer innerlijke rust en zelfacceptatie na een burn-out."

B.L.

Ondanks voorafgaande onzekerheid over wat te verwachten van familieopstellingen, vond ik de dag interessant, veilig en boeiend, met waardevolle inzichten en nieuwe contacten, en ik zou jullie zeker aanbevelen.

I.F.

De familieopstellingen dag was intens en heel waardevol, met professionele begeleiding en een veilige sfeer waarin ik mezelf kon zijn, en ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen.

A.B.

De familieopstellingen dag was bijzonder en fijn, met waardevolle ontmoetingen en een relaxte sfeer waarin mensen zichzelf konden zijn en openlijk konden delen, en ik zou deze ervaring aan anderen aanbevelen.

P.K.

"Ik heb de familieopstellingen dag als bijzonder en intens ervaren, met een voelbare energie zonder woorden, en ik zou jullie zeker aanbevelen vanwege jullie sensitiviteit en warmte."

B.S.

"De familieopstellingen dag was intens en mooi, met een warme groep waarin ik me op mijn gemak voelde, en ik waardeerde de eigen benadering van jullie en de waardevolle inzichten die ik opdeed."

B.K.

"Ondanks initiële weerstand heb ik de familieopstellingen dag ervaren als een trotsmakende en waardevolle ervaring, met een fijne groep en prettige begeleiding die me in staat stelde om inzichten te verkrijgen en aan te bevelen aan anderen."

Erik

"Dankzij jou (Stephanie) begrijp ik nu mijn reactiepatronen beter en kan ik bewust kiezen hoe ik reageer op situaties. Je gevoeligheid en professionaliteit hebben me enorm geholpen. Bovendien waardeer ik het dat we ook regelmatig hebben gelachen tijdens onze sessies."

BEOORDEEL ONS

Hoe hebben we het gedaan?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page